AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDEN ALINDI… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDEN ALINDI…

Bu haber 14 Ocak 2020 - 20:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK PARTİ YENİCE İLÇE BAŞKANI YILMAZ KIRIK GÖREVDEN ALINDI.

KIRIK YAZILI OLARAK YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERDİ;

“TÜRKİYE İÇİN İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ.
Çok Değerli Hemşerilerim AK Davamızın Gönüldaşları 07.09.2016 Yılında Atama Yolu İle Görevlendirildiğim ve 18.08.2017 Yılı 6. Olağan Kongrede Seçilerek Göreve Devam Ettiğim Vede 7. Olağan Kongre Gününe Kadar Görevime Devam Edeceğim İlçe Başkanlığım Sürecini AK Parti Genel Merkezi ve Genel Merkez İl Koordinatörümüz Sayın Dr. Mustafa ESGİN, İl Başkanımız Sayın Av. İsmail ALTINÖZ, Milletvekillerimiz Sayın Cumhur ÜNAL, Sayın Niyazi GÜNEŞ, İlçe Koordinatörümüz Sayın Murat DERECİK, İlçe Yönetim Kurulumuz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Yönetim Kurulları Başkanlarımız Ve Dostlarım, Arkadaşlarım Vede Özelliklede Ailem Olmak Üzere Yapmış Olduğum İstişareler Ve Değerlendirmeler Sonucunda 7.Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığı Adaylığı Müracatında Bulunmayacağımın Kararını Belirtmek İsterim.
Almış Olduğum Bu Kararın Saygı İle Karşılanmasını Temenni Ediyorum. Yaklaşık 42 Ay 3.5 Yıl Görev Yaptığım AK Parti Gönüldaşlarımız İle Onurla Şerefle Taşıdığımız Bu Kutlu Görev Süresinde 16 NİSAN 2017 Halk Oylaması 24 Haziran 2018 Genel Seçimleri Ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Olmak Üzere Teşkilatımızın Bütün Kademelerinde Görev Alan Başkanlarımız İle AK Gönüldaşlarımız İle Memleketimiz İçin Ve İlçemiz İçin Vede AK Davamız İçin Mücadele Vermeye Çalıştık.
Elbetteki Bu Zorlu Süreçte Hatalarımız Olmuş Olabilir Kalp Kırgınlıklarımız Olabilir Birbirlerimizde Hak Ve Hukuklarımız Olabilir. Yaşanan Olaylar Ve Süreçler Memleketimiz İçindir Ve AK Davamız İçindir Vede İlçemiz İçindir.
Arkadaşlarımızla AK Gönüldaşlarımızla Görev Yaptığımız Görev Süresince AK Davamızın, Memleketimizin Ve İlçemizin Birlik Ve Beraberliği İçin Mücadele Etmeye Çalıştık. Memleketimize Ve İlçemize Yatırımların Önünü Açmak Hizmet Etmek İçin Mücadele Etmenin Gayreti İçersinde Olduk. Memlekitimizde Yaşatılmaya Çalışılan Yeni Kapı Ruhunu İlçemizde Hissettirmek Cumhur İttifakının Yapısına Zarar Vermemek İçin Gayret Ve Çabalar Gösterdik. Görüş Ve Fikirleri Ayrı Olan Kardeşlerimizin Ve Siyasi Parti Teşkilatlarının Birbirleri İle Kaynaşmasını Sohbet Ortamlarının Oluşturulmasını Sağlamaya Çalıştık.
Görev Yaptığımız 42 Aylık Süre İçersinde Yola Çıktığımız Birçok Projelerden Çoğunluğunun Gerçekleşmesinin Onurunu Ve Grurunu Gerçekleşmeyen Projelerimizin Üzüntüsünü Yaşadık. Fakat Bu Projelerimizinde Gerçekleşmesi Yönünde AK Davanın Bir Üyesi Taraftarı Olarak Edindiğimiz Tecrübeler İle Katkılarımızı Mücadelelerimizi Ve Gayretlerimizi Devam Ettireceğiz.
Rabbime Şükürler Olsunki Bu Kutlu Davanın Yolunda AK Davanın İçersinde Bir Önceki Dimdik Ayakta Duran Yolunu Şaşırmamış İlçe Başkanı Olmanın Grurunu Ve Onurunu Vede Şerefini Taşıyacağım. Önümüzdeki Günlerde Gerçekleşecek Olan 7. Olağan Kogrede Bayrak Değişiminde Görev Alacak Olan İlçe Başkanına Ve Yönetim Kuruluna Şimdiden Başarılar Diliyorum. Önceki Siyasi Parti Deneyimlerimle Ve AK Parti İçersinde Edinmiş Olduğum Tecrübe Ve Birikimler İle AK Davamızın Gönüldaşlarının Yanlarında Olacağımızdan Kimsenin Şüphesi Ve Tereddütü Olmasın.
Bugüne Kadar Gecesi Gündüzü İle Beraber Çalıştığım AK PARTİ GENEL BAŞKANIM CUMHURBAŞKANIM SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve Yol Arkadaşları Büyüklerime AK Parti Genel Merkezimize, Değerli Büyüğümüz 23. Dönem TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN Beye, Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet CEYLAN Beye, İl Koordinatörümüz Sayın Dr. Mustafa ESGİN Beye, Bir Önceki Dönem Milletvekilimiz Sayın Prf. Dr. Burhanettin UYSAL Beye, Önceki İl Başkanlarımız Sayın Ömer AYAR Bey Ve Sayın Timurçin SAYLAR Beye Ve İl Başkanımız Sayın Av. İsmail ALTINÖZ Beye, Milletvekillerimiz Sayın Cumhur ÜNAL Ve Sayın Niyazi GÜNEŞ Beye, İl Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Koordinatörümüz Sayın Murat DERECİK Ve 42 Aylık Süreçte Benimle Görev Yapan Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, İlgenel Meclis Üyemiz Sayın Recep TETİK vede Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımız Songül KIZILSU Ve Yönetim Kuruluna, Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan ÖRENLİ Ve Yönetim Kuruluna, Yortan Belde Başkanımız Adil KARAÖZ ve Yönetim Kuruluna, Önceki Dönem Yortan Belde Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz TİRYAKİ Beye, Mahalle Ve Köy Başkanlarımıza, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Kooparatif Başkanlarımıza Ve Orman Emekçilerine, Sivil Toplum Kuruluşu ve Dernek Başkanlarımıza, Esnaf Kardeşlerimize, AK Gönüldaşlarımıza, Hemşerilerimize, Dostlarıma, Arkadaşlarıma ve Özellikle de Aileme ve de Eşime Çocuklarıma Bugüne Kadar Bana Güvendikleri İçin Bugünden sonrada Güvenerek Desteklerini Vereceklerinden Dolayıda Teşekkürlerimi, Sevgilerimi ve Saygılarımı Sunuyorum.
42 Yıllık Ömrümde Ve 42 Aylık Görev Sürem Boyunca İslama Hizmet Etmenin, Memleketime, Vatanıma, Bayrağıma, Devletime Hizmet Etmenin, AK Partiye Hizmet Etmenin, İlçemize Hizmet Etmenin, Gayreti Ve Mücadelesinin İçersinde Oldum.
AK PARTİ Genel Başkanım Cumhurbaşkanım, Genel Merkezimiz İl Teşkilatımız Milletvekillerimiz ve İlçe Teşkilatımız Nerde Ne Zaman Nasıl Görevlendirme İhtiyacı Duyduğunda Şartlar Ne Olursa Olsun Görev Alma Duygusu ve Bilinci İçersinde Olduğumu Belirtmek İsterim. Şunu Çok İyi Biliyorum ki ve Bilmeliyiz ki Görev İstenmez Verilir..
Rabbim Ömür Verdiği Müddetçede Canımla Malımla Ailem İle Eşim ve Çocuklarımla Dostlarımla Aynı Duygu Ve İnançla Mücadele Edeceğimden Kimsenin Şüphesi Olmasın Diyerek Saygı Ve Sevgi İle Herkesi Selamlıyorum.
TÜRKİYE İÇİN İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.