AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi Ve Partililer ’Kod Adı K.o.z.’ Filmini İzledi « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi Ve Partililer ’Kod Adı K.o.z.’ Filmini İzledi

AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANI HAYDAR REVİ VE PARTİLİLER, YENİ VİZYONA GİREN ‘KOD ADI K.O.Z.’ FİLMİNİ İZLEDİ.

Bu haber 16 Şubat 2015 - 9:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve partililer, yeni vizyona giren ’Kod Adı K.O.Z.’ filmini izledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla beraber Medya Tanıtım Başkanı Arzu Yalçınalp’ın organize ettiği programda, Kod Adı K.O.Z. adlı filmi Royal Sineması’nda izledi. Filmin yapımcısı Uğur Yalçınkaya’nın “Devlet düşmanlarının iç yüzünü ortaya çıkarmayı amaçlıyor” dediği filmde Türk siyasi tarihinin yakın geçmişindeki olaylar ele alınıyor.

YAPILANMALARDAN BAHSEDİLİYOR

17 ve 25 Aralık operasyonlarının da anlatıldığı filmde, yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmadan da bahsediliyor. Filmi izledikten sonra açıklama yapan Başkan Revi, “Paralel yapının emniyette, askeriyede ve yargıda ne şekilde yapılandığı ve bu kurumları kontrol altına alırken ne gibi şantajlar ve oyunlar tezgahladığı bu filmde çok iyi bir şekilde anlatılmıştır. Okyanus ötesindeki efendileri tarafından dinimizi istismar eden bu yapı eğitimde, ekonomide ve medyada ne şekilde organize oldukları da Kod Adı K.O.Z. filminde anlatılmıştır” dedi.

“GÖZLERİ KÖRELMİŞ”

Paralel yapının gözünün körelmiş olduğunu ifade eden Başkan Revi sözlerine şöyle devam etti: “Bu yapıyı daha iyi anlamak için Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemleri başta olmak üzere bu tarz filmleri de milletimiz ve partililerimiz takip etmelidir. Paralel yapının dış güçler tarafından ne şekilde maşa olarak kullanıldığı ve Yeni Türkiye’ye karşı ne şekilde savaş açtığı da yine bu filmde çok iyi bir şekilde yer almıştır.”

“GERÇEK YÜZLERİ GÖSTERİLİYOR”

Trabzon halkının da filme gidip paralel yapının gerçek yüzünü görmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Revi, “Başta Trabzon’daki partililerimiz ve milletimiz olmak üzere Türk halkının bu filmi izleyerek malum cemaatin geçmişteki oyunlarını anlaması ve ona göre davranması gerekiyor. Filmin yapımcısı Yalçınkaya’ya ve filmde yer alan oyunculara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Royal Sineması’na da misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.