AK Partili Bostancı: “AK Parti’nin Hedeflerine Muhalefetin Aklı Yetmez” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

AK Partili Bostancı: “AK Parti’nin Hedeflerine Muhalefetin Aklı Yetmez”

KENDİSİNİN AMASYA’DA DOĞDUĞUNU ANLATAN AK PARTİ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SAİD YÜCE, “SAYIN BAŞBAKANIMIZ DAVUTOĞLU’DA İNŞALLAH YAKINDA GELECEK. 7 HAZİRAN’DAN SONRA DA NACİ HOCAM VE HASAN ALİ BEYİ BİRLİKTE BURALARDA GÖRECEKSİNİZ” DEDİ.

Bu haber 18 Nisan 2015 - 14:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, “AK Parti’nin koyduğu hedeflere diğer partilerin nefesi yetmez, hayali yetmez, aklı yetmez” dedi.

Amasya’dan 1. sıra milletvekili adayı olan Mehmet Naci Bostancı, diğer adaylar Said Yüce ve Hasan Ali Cesur ile birlikte parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslendi. Bostancı, “AK Parti’nin gücü sizin gücünüz, milletin gücü, milletin nefesi, milletin rüzgarı. O yüzden 2023 hedefi var. O yüzden 2053 hedefi var. O yüzden 2071 hedefi var. AK Parti’nin koyduğu hedeflere diğer partilerin nefesi yetmez, hayali yetmez, aklı yetmez. Çünkü aklının yetmesi için önce millete dokunacaksın, milletin kalbini, milletin ruhunu temsil edeceksin. Tayyip Erdoğan ve Davutoğlu bunu yaptı. Sizin içinizden gelen adaylar aynısını yapıyor. Allah’ın izniyle öylesine güçlü bir nefes vereceksiniz ki, 7 Haziran’da sandıklara öylesine güçlü meyvelerle dolduracaksınız ki Amasya’da güçlü olacak, Amasya’yı da en güçlü şekilde Ankara’da temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kendisinin Amasya’da doğduğunu anlatan AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Said Yüce ise, “Sayın Başbakanımız Davutoğlu da inşallah yakında gelecek. 7 Haziran’dan sonra da Naci hocam ve Hasan Ali Bey’i birlikte buralarda göreceksiniz. AK Parti 12 yılda çok büyük başarılara imza attı. Sadece Amasya’da değil, Karadeniz’de değil, Türkiye’nin her yerinde. AK Parti sadece Türkiye’de değil, bütün coğrafyanın, İslam dünyasının, insanlığın umudu olan işlere imza attı” diye konuştu.

3. sıra milletvekili adayı Hasan Ali Cesur da, “AK Parti bir dava partisidir. Yine 2015 seçimleri için karşınızdayız. Hep birlikte gönül gönüle, omuz omuza çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ise şöyle konuştu:

“7 Haziran Pazar günü Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının 2001 yılında ‘Artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek çıktıkları bu kutlu yolda 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçiminde alarak destan yazdı. İnşallah 7 Haziran’da yine bu tarihi destanı yazarak, cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir rekora imza atacağız. AK Parti kişilerin partisi değildir. AK Parti bir dava partisidir. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde sizlerle beraber işte adaylarımızla hep beraber 7 Haziran seçimini yine kazanacağız.”

Milletvekili adayları, daha sonra Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve partililerle birlikte kesilen 3 kurbanın başında dua ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.