AMASYA UZEM’DEN PEDAGOJİK FORMASYON FIRSATI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

AMASYA UZEM’DEN PEDAGOJİK FORMASYON FIRSATI

HANGİ BRANŞLARDA ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEĞİ VE DİĞER AYRINTILI BİLGİLERİN WWW.AMASYA.EDU.TR ADRESİNDE MEVCUT OLUP MÜRACAATLARIN ELEKTRONİK ORTAMDA ALINDIĞINI BELİRTEN RECEP ÇAKIR, “ÜNİVERSİTEMİZİN SUNDUĞU PEDAGOJİK FORMASYONA UZAKTAN EĞİTİM FIRSATI, ÖZELLİKLE ÇALIŞAN, İKAMET YERLERİNDEN UZAKTA PROGRAMA KABUL OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT OLUŞTURMAKTADIR” DEDİ.

Bu haber 28 Ocak 2015 - 9:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Çakır, 2014-2015 bahar dönemi pedagojik formasyon programı ön kayıtların 2 Şubat 2015 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar yapılması gerektiğini açıkladı.

Hangi branşlarda öğrenci kabul edileceği ve diğer ayrıntılı bilgilerin ’www.amasya.edu.tr’ adresinde mevcut olup müracaatların elektronik ortamda alındığını belirten Recep Çakır, “Üniversitemizin sunduğu pedagojik formasyona uzaktan eğitim fırsatı, özellikle çalışan, ikamet yerlerinden uzakta programa kabul olan öğrenciler için önemli bir fırsat oluşturmaktadır” dedi.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrencilere sunulan pedagojik formasyon programlarının üniversitenin akademik birimleri ile işbirliği içerisinde yürütüldüğüne değinen Çakır, “Öğrencilerimize ders içerikleri, video ders içerikleri ve haftalık olarak canlı dersler ile farklı öğrenme ortamları sunulmaktadır. Bu içeriklere öğrenciler istedikleri zaman istedikleri yerden ulaşabilmektedirler. Pedagojik formasyon almak isteyen adaylar ’www.amasya.edu.tr’ adresimizi ziyaret ederek detaylı bilgileri öğrenebilirler” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.