Bakan Elvan, Samsun’dan Ordu’ya Geçti « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Bakan Elvan, Samsun’dan Ordu’ya Geçti

ORDU-GİRESUN HAVAALANI’NDA İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE SAMSUN’A GELEN ULAŞTIRMA BAKANI LÜTFÜ ELVAN, HAVAALANINDA VALİ İBRAHİM ŞAHİN TARAFINDAN KARŞILANDI.

Bu haber 06 Şubat 2015 - 12:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ordu-Giresun Havaalanı’nda incelemelerde bulunmak üzere özel uçakla Samsun’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, buradan helikopterle Ordu’ya geçti.

Mart 2015’te hizmete girmesi planlanan Ordu-Giresun Havaalanı’ndaki son çalışmaları yerinde incelemek üzere özel uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı’na gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Vali İbrahim Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hacı Demirezen, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, daire amirleri ve partililer tarafından karşılandı. Bakan Elvan, buradan helikopterle Ordu-Giresun Havaalanı’na gitti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.