BAKANLIĞIN DAĞITTIĞI BİSİKLETİ SATIŞA ÇIKARDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BAKANLIĞIN DAĞITTIĞI BİSİKLETİ SATIŞA ÇIKARDI

Geçtiğimiz aylarda ilk ve orta öğretimde eğitim gören yüzlerce öğrenciye bisiklet dağıtılmıştı.

Okul yöneticileri tarafından belirlenen öğrencilere “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında il ve ilçelerde 170’den fazla bisiklet dağıtılmıştı.

Öte yandan Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in de girişimleriyle Kent Meydanı’nda aynı proje kapsamında 182 bisiklet büyük bir coşkuyla sahiplerini bulmuştu.

İl ve ilçelerde öğrencilere hediye edilen yüzlerce bisikletten birinin sosyal medya sitesi Facebook üzerinden satışa sunulması ise bu kadar da olmaz dedirtti. Karne hediyesi niteliğinde dağıtılan bisikletlerden biri hiç kullanmadan 180 TL’den satışa çıkarması ise “bisikletlerin verileceği kişilerin hangi kriterlere göre seçildiği” sorusunu gündeme getirdi.

Facebook üzerinden “Satılık sıfır bisiklet. Sağlık Bakanlığı’ndan verilmiş olan ve hiç kullanılmayan bisiklet.” ifadeleriyle satışa çıkaran öğrencinin gerçekten ihtiyaç sahibi olduğu ise merak konusu.

Bu Fotoğraf kez görüntülenmiştir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
YORUMCU14 Temmuz 2016 / 12:19Yanıtla

BU “YAVŞAK”TA KABAHAT YOK.BU YAVŞAK YAVŞAKLIĞINI YAPACAK.KABAHAT ÖNÜNE GELENE BİSİKLET VERİP SORUMSUZCA BİSİKLET DAĞITANLARDA.

BU AY ÇOK OKUNANLAR