Balık Tutar Gibi Çim Biçiyor « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Balık Tutar Gibi Çim Biçiyor

AMASYA’DA BİR RESTORANDA BAHÇIVAN OLARAK OSMAN KARAKOÇ, EĞİMLİ ALANDAKİ ÇİMLERİ GELİŞTİRDİĞİ YÖNTEMLE TIPKI BALIK TUTAR GİBİ BİÇİYOR.

Bu haber 13 Nisan 2015 - 13:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Amasya’da bir restoranda bahçıvan olarak Osman Karakoç, eğimli alandaki çimleri geliştirdiği yöntemle tıpkı balık tutar gibi biçiyor.

2 ay önce işe başladığı şehre hakim bir tepede bulunan restoranın bahçesindeki uzayan çimleri ilk günlerde biçmekte güçlük çeken 61 yaşındaki Osman Karakoç, sonrasında Karadenizli usulü bir çözüm üretti.

Bir ucuna ip bağladığı ot biçme makinesini çalıştırıp elleriyle aşağı salıp bir süre sonra yukarı doğru çeken 3 çocuk babası Karakoç, “Balık tutar gibi, olta atar gibi biçiyorum. Yoldan geçenler de seyredip bakıyorlar. Fotoğraf çekiyorlar” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.