Başbakan Davutoğlu’nun Kastamonu Ziyareti « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Başbakan Davutoğlu’nun Kastamonu Ziyareti

KASTAMONU’DA VALİLİĞİ ZİYARET EDEN BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU, İKİ İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE BİLGİSAYAR SÖZÜ VERDİ.

Bu haber 04 Şubat 2015 - 20:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kastamonu’da Valiliği ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, iki ilkokul öğrencisine bilgisayar sözü verdi.

Valilik önünde toplanan vatandaşlar tarafından karşılanan Davutoğlu, tören mangasını selamladıktan sonra Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Bu arada, Davutoğlu, Valilik binasına giriş yaptığı sırada, “Başbakanım gelebilir miyiz” diye seslenen Atatürk İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Sefa Karaçam ve Orhan Sarıbaş’ı içeri davet etti. Öğrencilerin, bilgisayar istediği ve Davutoğlu’nun da bilgisayar sözü verdiği öğrenildi. Başbakan Davutoğlu’na ziyarette Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu eşlik etti.

Valilik çıkışında Davutoğlu, kendisini bekleyen vatandaşların ve çocukların yanlarına giderek çeşitli hediyeler verdi. Yaklaşık 1,5 saatlik görüşmenin ardından Davutoğlu ve beraberindeki heyet Kastamonu Belediyesi’ne geçti. Belediye önünde mehter takımı ile karşılanan Davutoğlu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’tan brifing aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.