Basın camiasının acı günü « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Basın camiasının acı günü

Bu haber 30 Aralık 2021 - 16:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te uydu üzerinden yayın yapan BRTV televizyonunda teknik müdürlük yapan ve rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Turgut Olcay Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı.
Tedavi gördüğü Ankara Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden BRTV Teknik Müdürü Olcay Ulusoy(35) için memleketi Karabük’te tören düzenlendi. İlk olarak görev yaptığı televizyon binasının önüne getirilen Ulusoy’un naaşı buradaki dua ve helallik sonrası Fevzi Çakmak Camii’ne getirildi. Genç teknisyen Ulusoy’un cenaze törenine yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, kurum müdürleri, mesai arkadaşları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazına müteakip İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ulusoy’un naaşı Zopran köyü aile mezarlığında toprağa verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.