ASD Eflanispor, 2024-2025 sezonu için anlaşmaya vardığı teknik ekip ve futbolcuları, düzenlenen imza töreniyle basına tanıttı.
Başkan Topçu, bu sezon için sponsorluk desteği sunan firmalara ayrı ayrı teşekkür ederek geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da kulübün adını ASD Yapı Eflanispor olarak değiştirdiklerini ve ASD Şirketler Grubu ile yeniden anlaştıklarını söyledi.
Diğer taraftan kendilerinden desteklerini esirgemeyen Kardemir A.Ş. Yönetim Kuruluna, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’a, Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ın girişimleriyle kulüpten 1000 adet kombine bilet alındığını ve bu desteğin ASD Yapı Eflanispor için büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Topçu; Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın’a da takıma sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.
KARABÜK’Ü TEMSİL EDEN BİR TAKIMIZ
Karabük’te ticaret yapan tüm firmalardan da takımı desteklemelerini isteyen Başkan Topçu; “Bizler Eflanispor olabiliriz, ama Karabük’ü temsil eden bir takımız” dedi.
Başkan Topçu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Takımın, bu sezonun oldukça zorlu geçeceğini, ancak güçlü bir şekilde mücadele edecek. Yeni transferlerin tanıtımına geçmeden önce, takımın her mevkide ikişer oyuncu aldığını, ancak forvet transferinin henüz tamamlanmadı.
Sezon öncesi hedeflerinin ilk üçten kopmadan Karabük’ü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu ligde kazanan, isimler değil, mücadele eden, emek veren ve aile takımı olabilenlerdir” dedi. ASD Yapı Eflanispor’un, bu sezon iç saha maçlarını Safranbolu Çim Sahası ve Eflani Sentetik Sahası’nda oynayacağız.
Kulüp, bütçelerini 8 milyon liradan 12 milyon liraya çıkardıklarını ancak bu bütçenin dahi yetmeyebileceğini biliyoruz ve ilerleyen süreçte kaynak üretip bütçeyi yeniden revize edeceğiz.”