BERAT YAŞAM SAVAŞI VERİYOR « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BERAT YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Bu haber 07 Ekim 2017 - 19:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te bisikletiyle yolun karşısına geçmek isterken bir doktorun otomobiliyle çarptığı 8 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.
Kaza, Karabük-Eskipazar D-755 karayolu Cumayanı köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da görev yapan Doktor Yunus Y. yönetimindeki 34 VS 0184 plakalı otomobil, Karabük’e giderken bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki Berat Hamleci’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuk yaralandı. Yunus Y., otomobilinden inerek yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Yunus Y.’nin daha sonra otomobiliyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdüğü küçük çocuk burada tedavi altına alındı. Hamleci’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, Yunus Y. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.