BEÜ’de “Uzaktaki Müzik” Konseri « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BEÜ’de “Uzaktaki Müzik” Konseri

SALONDA SADECE NOTALAR DEĞİL, HUZUR, MUTLULUK VE KEYİF VARDI. GİTARDAN VE KEMENÇEDEN YÜKSELEN NAĞMELER, SALONU DOLDURANLARIN RUHUNU DİNLENDİRDİ. SALONDAKİ KALABALIK GÖZLERİNİ KAPATTI VE HAYAL ALEMİNE YOLCULUĞA ÇIKTI.

Bu haber 23 Mart 2015 - 23:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) konser veren Erkan Oğur, Derya Türkan ve Alp Sönmez izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ne konuk olan Erkan Oğur ve beraberindeki Derya Türkan ile Alp Sönmez, verdikleri konserle salonda bulunanları huzur dolu bir yolculuğa çıkardı.

Konser sırasında bir konuşma gerçekleştirilen Erkan Oğur, “Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Biz evde kendi kendimize çalar gibi çalıyoruz. Bir iddiamız yok. Sesler arasında yolculuk şeklinde bir anlayışımız var. Çok eğlenceli insanlar değiliz, hatta sıkıcı bile olabiliyoruz. Ama başka bir iş beceremediğimiz için bunu yapmaktayız” şeklinde konuştu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Bahar Etkinlikleri kapsamında “Uzaktaki Müzik” ismiyle düzenlenen konsere, Vali Ali Kaban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.