Bir Nebze de Olsa Moral Bulduk « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Bir Nebze de Olsa Moral Bulduk

Bu haber 20 Nisan 2015 - 1:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nihayet bir galibiyet alabildik. Dilek olay 13 haftadır maç kazanamayan K.Karabükspor sonunda galip gelmeyi hatırladı.

Geçen hafta bu karşılaşmadan galip geleceğimizi Tv programımda da dile getirmiştim. Bu kadar uzun bir serinin son bulması lazımdı, bu maçta iyi bir fırsattı. Rakip hafta içi Bursaspor’la zorlu Kupa maçı oynadığından fiziksel olarak yorgun olacağını düşünüyordum, ayrıca Gençlerbirliği’nin ligde hiçbir iddiası da yoktu. Bu etkenleri iyi değerlendirilirse K.Karabükspor’un kazanabileceğini öne sürmüştüm.

Skor çok önemli değil önemli olan 3 puanın alınmış olması 2-1 bitti Traore ile daha da farkı artabilirdi, olmadı. Galibiyetin yanında fark gelseydi oyunculara daha da çok moral gelirdi.

Oyun anlamında daha çok istekli olan taraf K.Karabükspor’du, Gençlerbirliği saha da çok etkisizdi Uzun zamandır K.Karabükspor bu kadar etkili futbol oynamamıştı.

Karşılaşmanın başında oyun üstünlüğünü ele geçiren taraf K.Karabükspordu. Erdem ve Hakan’la uzaktan şutlarla gol bulmaya çalıştı. Fatih’le golü buldu Gençlerbirliği bu golden 10 dakika sonra Mervan’la beraberliği sağladı. Waterman kapattığı köşeden golü yedi. K.Karabükspor ikinci yarı Erdem’le kazanılan penaltıyı Furkan gole çevirerek tekrar maçta öne geçen taraf oldu Gençlerbirliği’n de El Kabir ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalınca rakip son bölümlerde 10 kişi oynadı. K.Karabükspor karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Böyle bir galibiyeti 5-6 hafta önce alınmış olsaydık ligde kalma adına umutlarımız çok olurdu, şimdi ligin bitimine 7 hafta kaldı küme düşme potasının bir üstündeki takımla aramızda 7 puan fark var. Lig sıralamasındaki 15. Sırada bulunan takım devamlı değişiyor, geçen hafta Eskişehirspor’du bu hafta Ç.Rizespor olu. Bizim karşılaşmamız kadar önemli bir maçta Kayseri’de oynandı. Erciyes evinde en yakın rakibi Eskişehirspor’a yenilerek alt tarafın hareketlenmesi engelledi. Erciyes evindeki bu mağlubiyetle çok büyük fırsatı kaçırarak ben Süper ligde olmak istemiyorum dedi.

K.Karabükspor küçük bir ihtimal de olsa lig savaşını sürdürmek istiyorsa takım gözetmeksizin maçları kazanmak zorunda. Bu hiçte kolay olmayacak, ama başarılamaz anlamı da çıkmamalı. Haftaya rakip Beşiktaş.  Oyuncular ligde kalmak istiyoruz diyorlarsa bu maçı kazanmak zorunda.

metin cinmetin-cin@hotmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.