BOLU’DA BOŞ BİNADA YANGIN

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
28 Ocak, 2015 23:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 3
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankBolu’da 3 katlı boş binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, polis ekipleri binaya sürekli giren şahısların peşine düştü.

Edinilen bilgiye göre, yangın saat 18.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi, Leylak Sokak üzerinde bulunan Demirbaş Apartmanı’nda meydana geldi. Uzun süredir metruk halde bulunan Selahattin Demirbaş’a ait binanın zemin katındaki dairede bulunan eşyaları yakan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bütün mahalleyi korkuttu. Daireden çıkan dumanları gören mahalleli hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alındı. Polis ekipleri gördü şahitlerinin ifadelerine göre yangına sebep olan ve olaydan sonra kaçan kişilerin peşine düştü.[gallery ids="7281"]

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

FECİ KAZADA BİRİ ÇOCUK İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Kasım, 2025 21:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 70
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde mantar topladıktan sonra dönüş yoluna geçen aileyi taşıyan cip kontrolden çıkarak taklalar attı. Kazada 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Kaza, Karabük-Kastamonu karayolu Sarıahmetli köyü mevkiinde meydana geldi. Ersin K. idaresindeki 78 ABL 497 plakalı cip, sürücüsünün kontrolünden çıkarak taklalar attı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada Sabuha (39) ve Yusuf Barut K. (7) olay yerinde yaşamını yitirirken, araç sürücüsü ile birlikte bulunan Müzeyyen (65), İlknur (30), Haticenur (17), Ediz Recep (6) Asiye (13) ve Zeynep K. (14) yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Safranbolu Devlet Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü Ersin K.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve İlknur K.'nin de 7 aylık hamile olduğu öğrenildi. Cenazeler cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Öte yandan, araçtakilerin mantar toplamadan döndükleri öğrenilirken, araç dışındaki alkol şişeleri dikkat çekti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.