Bu Cadde de Sorun Bitmiyor! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Bu Cadde de Sorun Bitmiyor!

Bu haber 04 Temmuz 2014 - 10:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

cadde

Hep aynı nokta, hep aynı haber ama çözüm yok. Dün öğlen saatlerinde Hürriyet caddesinde hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Karabük trafiğini Atatürk bulvarına bağlayan tek nokta olan menderes caddesinden gelen Halk Otobüsü, Hürriyet Caddesine çjft sıraya park eden otomobile arkadan çarptı. Halk Otobüsünün kapısında hasar oluşurken, camları kırıldı, otomobilde de hasar oluştu.

Her gün bu caddede benzer manzaralar sürekli yaşanırken ve sürekli haberlere konu olurken, halen önlem alınamadığı gibi, yetkililerin duyarsızlığına anlam verilemiyor.

Diğer yandan cadde üzerindeki esnaflarda durumdan şikayetçi. Burada çift sıra park nedeni ile sürekli trafiğin kilitlendiğini, her gün hasarlı kazalar meydana geldiğini, çoğu zaman ambulansların dakikalarca trafikte beklediğini belirten cadde esnafları, yetkililerin önlem almasını istediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.