BU EZİYET NE ZAMAN BİTECEK? « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BU EZİYET NE ZAMAN BİTECEK?

Bu haber 20 Temmuz 2022 - 18:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Belediyesi çarşı merkezi ve mahallerde yoğun bir şekilde altı yapı çalışma devam ediyor.

Karabük Valiliği eski binasının bulunduğu alanın karşında yer alan yolda yapılan alt yapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarının uzun süredir yapılamaması araç sürücülerinin ve vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Karabük Belediyesinin alt yapı çalışmalarının ardından hala toprak yol olarak trafiğe açılan yolun ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Yolun yapılmaması nedeniyle araçların geçtiği esnada ortalığı toz bulutu kapladığı gözlenirken, zaman zaman sulama yapılmasına rağmen bununda çözüm olmadığı aksine sulama yapıldıktan sonra araçların altının çamur olup, özellikle çarşı merkezini de toz içinde bırakmasına sebep oluyor.

Kurban Bayramı öncesi yapılması için kaldırılan asfaltın hala yapılmaması nedeniyle gazetemiz haber merkezini arayan araç sürücüleri “ Bozulan bu yoldan geçmekten artık sıkıldık. Ha bugün ha yarın yapılacak denen yol hala yapılmadı. Toz duman içerisinde kalıyoruz. Bayram öncesi yapılmasını beklediğimiz yol neden yapılmadı bir anlam veremiyoruz. Karabük Belediye Başkanımız yoksa bu yolu kullanmıyor mu? Kullanıyorsa buradaki sıkıntıyı neden görmüyor. Niçin burayı asfaltlamıyor. Bizler daha ne kadar sıkıntı çekeceğiz merak ediyoruz. Yoldan toz kalkmaması için zaman zaman burada sulama yapıldığı görüyoruz Bu bir çözüm değil, sulama yapıldıktan sonra araçlarımızla aynı yolu kullanıyoruz. Araçlarımızın lastikleri ve altında çamur oluşuyor. Bu çamurlarda cadde ve yollara toz bırakıyor” dediler

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Karabuklu20 Temmuz 2022 / 22:46Yanıtla

Karabük’te yol yapmayi bilen bir belediye mi var? Yaptıkları yol yol değil anca kazmayı bozmayı biliyorlar.Bir su patlıyor 3 kere aynı yer kazilmadan tamir olmuyor.Yollar berbatttttttttt asfalt 3.sinif zaten Rafet yapamıyor bu işi