ÇAKIR’ın “İNCE” SEVDASI …! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ÇAKIR’ın “İNCE” SEVDASI …!

Bu haber 27 Temmuz 2018 - 17:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

24 Haziran seçimlerinde ittifakların verdiği avantajla Karabük tarihinde ilk defa milletvekili çıkartan CHP’de Kurultay tartışmaları devam ederken, Karabük İl Başkanlığı kurultay kararı için imza verdi.

24 Haziran seçimlerinin ardından Sosyal medya hesabından TBMM’deki makamında sadece fotoğraf çektirerek yayınlayan ama Karabük için bugüne kadar fikir beyan etmekten imtina eden milletvekili Hüseyin Avni Aksoy başta olmak üzere tüm üst kurul delegeleri kurultay kararı için imza verildiği belirtildi.

CHP siyasetinden uzun süredir uzak olan 24 Haziran seçimlerinin ardından CHP’den milletvekili olan Hüseyin Avni Aksoy, özellikle İl Başkanı Abdullah Çakır’ın ısrarı üzerine kurultay için imza verdiği konuşuluyor. Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un kurultay sonrasında da büyük sıkıntılar yaşayacağı konuşulanlar arasında…

Ülke genelinde 59 İl Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiğini açıklarken, geçtiğimiz günlerde Eskipazar ilçe başkanına sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştiren paylaşımlar yaptığı gerekçesi ile yumrukla saldıran İl Başkanı Abdullah Çakır da Muharrem İnce’ye verdiği desteğini de resmen açıklamış oldu.

CHP Karabük İl Başkanlığı sosyal medyasında konuyla ilgili şu görüşlere yer verildi;

“24 Haziran seçimlerinden sonra parti içerisinde yaşanan kurultay tartışmaları üzerine Karabük İl yönetim kurulumuz, ilçe başkanlarımız, yönetim kurulları, kadın ve gençlik kollarımız ve parti üyelerimiz ile İl Başkanlığımızda geniş kapsamlı bir toplantı yapılmış olup, bu toplantı neticesinde kurultayın toplanması konusunda partililerimiz görüş bildirmişlerdir.

Bizde örgütümüzün verdiği karar doğrultusunda konuyu milletvekilimiz Hüseyin Avni Aksoy’a illettik. Kurultayın toplanması konusunda Milletvekilimiz Sayın Aksoy ve kurultay delegelerimizle imzalarımızı göndermiş bulunmaktayız. Kurultayımızın Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve ülkemizin geleceğine hayırlı olmasını dileriz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.