“Çanakkale 1915 Gezici Tır Müzesi”, Karabüklülerle Buluşuyor « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

“Çanakkale 1915 Gezici Tır Müzesi”, Karabüklülerle Buluşuyor

Bu haber 16 Ekim 2014 - 12:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2014-09-23-15-42-13-GEZİCİ-

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü yaklaşırken, “Şehitler Diyarı”ndan Anadolu’ya büyük bir kültür hizmeti taşınıyor.

ÇANAKKALE 1915 GEZİCİ TIR MÜZESİ”, yenilenmiş içeriği ve teknolojisiyle 23-26 Eylül 2014 tarihleri arasında Karabük Kent Meydanında Karabüklüler ile buluşuyor.

Bu fırsatı kaçırmayın! 

Gitmek isteyip gidemeyenler için büyük bir fırsat olan Çanakkale 1915 Gezici Tır Müzesi Çanakkale ruhunu yaşatmak üzere hazırlanmış bir sosyal sorumluluk projesidir. Çanakkale Savaşı’ndan günümüze kalabilmiş orijinal harp malzemeleri, kişisel objeler, maket ve görsellerden oluşan müzemiz; bu görkemli zaferin izlerini ziyaretçilerine yeniden yaşatıyor. 1915’de çeşitli etnik kökene ve inanç gruplarına mensup askerlerin birlik ve beraberlik içinde, vatan savunması için nasıl omuz omuza savaştıklarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.