ÇAYLI BÜYÜK BİR HABERLE SARSILDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ÇAYLI BÜYÜK BİR HABERLE SARSILDI

Bu haber 04 Aralık 2019 - 2:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Başkan Çaylı büyük bir haberle sarsıldı…

Yenice’nin üç dönemdir belediye başkanlığını yapan Zeki Çaylı’nın bahçesine zarar veren kişi yada kişiler bahçedeki meyve ağaçlarına zarar verdiler…

Sosyal medya hesabından olayı kamuoyuna duyuran başkan Çaylı, bahçesine verilen zararın belediye çalışmalarının engellemek adına bu tür girişimlerde bulunulduğunu söyledi. Çaylı, bahçesindeki meyve ağaçlarına zarar verilmesinin kendilerine “gözdağı” olarak nitelendirdi.

Çaylı açıklamasında; “Eşim Azize Çaylı’ya ait Fatih Mahallesi’nde bulunan bahçedeki dut ve ceviz ağaçlarını kasıtlı bir şekilde kesmişlerdir. Bunu yapan kişi yada kişileri Yüce Allah’ımızın adaletine havale ediyoruz. Bu aklı evvellerin verdiği zarar beni ve ekibimizin hizmet aşkını kıramayacaktır. Bize zarar vermek isteyen akıl fukaraları güya bizi yıldırmak istemekte ve kendilerine göre bu dut ve ceviz ağaçlarını keserek bize gözdağı vereceklerini sanmaktadırlar. Bu zavallılar şunu iyi bilsin ki, Zeki Çaylı ve ekibi, her olumsuzluğun karşısında dik duracak, adam gibi duracak güce ve dirayete sahiptirler. Bu tür olumsuzluklardan biz güçlenerek çıkmaktayız. Hizmet aşkımız daha da çok artmaktadır. Biz, her zaman her vakit Yenice’nin saygıdeğer halkına hizmeti ibadet saydık, saymaya devam edeceğiz. Çünkü biz hep söyledik, yine söyleyelim birlikte Yeniceyiz .Ağaçlarımızı bilinçli bir şekilde hainler kesebilir, ama asla içimizdeki Yenice ve saygıdeğer Yenice insanının sevgisini azaltamaz. Ağaçlarımızı bilinçli şekilde kesen bu mahlukları önce Allah’ımıza sonra da Yenice halkının vicdanlarına havale ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.