Çebi: “Spor’un Ve Sporcunun Sorunlarını Biliyorum”

blank
tarafından
06 Mart, 2015 12:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 6
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankAK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi, yaşadığı koşullarda spordaki zorlukları çok iyi bilen biri olduğunu belirterek, çözümünü ve çıkış yollarını da çok iyi bildiğini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, seçim ziyaretleri kapsamında ASKF’yi ziyaret etti. Başkan Cahit Erdem ile görüşen Çebi, sporun ve sporcunun sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, “Bulunduğum ve geldiğim yeri asla inkar etmem. Yaşadığım koşulları, spordaki zorlukları çok iyi bilen biriyim. Sorunların çözümünü ve çıkış yollarını da biliyorum. Faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

ASKF başkanı Cahit Erdem ise Selçuk Çebi’yi herkese örnek sporcu olarak gösterdiklerini ifade ederek, “Duruşu, yaşantısı ile sporcularımıza örnek gösterdiğimiz nadir sporculardan birisidir. Bu birikimlerini siyasete taşıyıp daha faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah seçilir. Sporu ve sporcunun sorunlarını bilen kişi, sorunları yaşayarak dünya şampiyonluğuna ulaştı. Çaresini de bilen bir kişi olarak hizmet edeceğine inanıyorum. Selçuk kardeşimin üzerinde emeğimiz var. Hiçbir zaman o emekleri inkar etmedi. Duruşu ve sevgisi ile gönüllerimize taht kurdu” diye konuştu.

DOKA projesi kapsamında düzenlenen ve ASKF’nin organize edip üyelerine verdiği “Eğitim Yolu ile Sporda Şiddetin Azalması Projesi”ne Selçuk Zebi’de destek verdi. Sporun içerisinde bulunan insanlara verilen bu eğitimden güvenlik görevlileri, emniyet mensupları, spor kulüplerinde görevli yönetici ve menajerlerde ders alıyor. Dünya şampiyonu Selçuk Çebi ise derse örnek sporcu olarak katıldı.[gallery ids="15474"]

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARTIYORLAR!

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Temmuz, 2025 14:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 44
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
Karabük'ün Yenice ilçesinde 5 katlı bir binanın çatısında güvenlik önlemi almadan çalışan işçiler yürekleri ağza getirdi. Tehlikeye aldırış etmeyen işçilerin o anları cep telefonuyla kaydedildi. Yenice ilçesinde bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısında yapılan tadilat çalışması, görenleri hayrete düşürdü. Çatıya çıkan iki işçinin, hiçbir koruyucu ekipman veya güvenlik halatı olmadan çalışmaları büyük tehlike oluşturdu. Görüntülerde işçilerin çatının su oluğunu değiştirmek için kiremitler üzerinde rahatça dolaştıkları, dengelerini kaybetmeleri halinde ölümle sonuçlanabilecek bir riskle karşı karşıya oldukları görülüyor. Bu arada işçilerin çalışmalarını kayda alan vatandaşın şaşkınlık içerisinde izleyerek, işçilerin çatıdaki hareketlerini ip cambazlarına benzeterek, bu tür sorumsuzca yapılan çalışmalara karşı denetimlerin artırılması gerektiğini belirtti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.