Çocuk Akademisi Yeni Dönem Kayıtları Başladı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Çocuk Akademisi Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Bu haber 29 Ağustos 2018 - 10:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çocuk Akademisi yenilenmiş modern donanımı ve uzman eğitim kadrosu ile Yeni Dönem Eğitim Öğretim sezonu kayıtlarına başladı.

Her yıl kendisini yenileyen Çocuk Akademisi 3 ay kesintisiz süren Yaz kampı organizasyonun hemen ardından, 17 Eylül 2018 de başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonu için hazırlıklarını tamamlayarak kayıtlarına başladı. Bu yıl fiziki yapıda ve eğitim kadrosunda ciddi yatırımlar yapan Çocuk Akademisi sunduğu farklı teknik model ve sistem farklılıkları ile ders çalışmayı çocuklarımıza eğlenceli ve verimli bir şekle dönüştürüyor.  Aynı zamanda spor, sanat ve kültürel faaliyetler, kişisel gelişim eğitimleri de Akademinin sunduğu hizmetler arasında.

Çocuk Akademisi İlkokul ve ortaokul öğrencilerine hafta içi her gün 15:00 ve 19:00  saatleri arasında şu programı uyguluyor.

Uzman öğretmenler eşliğinde ödev çalışmaları

Ev ödevi çalışmalarında yol gösterici yöntemler

Güvenli internetten ödev araştırma ve çıktıları

Proje ödevleri çalışmalarında destekler

Birebir eğitimler

Öğrenci, veli, kurum dayanışma toplantıları

Özgüven gelişimi eğitimi

Öfke ve sitres kontrolü eğitimi

Odaklanma ve konsantrasyon eğitimi

Sosyal ve kültürel etkinlikler

Spor etkinlikleri

Survivor yarışmaları

 

 HAFTA İÇİ HER GÜN 15,00 – 19,00 SAATLERİ ARASI

0 553 720 12 11

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.