ÇOCUKLAR DA BİR GÜN YAŞLANACAK « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ÇOCUKLAR DA BİR GÜN YAŞLANACAK

Bu haber 25 Mart 2025 - 16:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi öğrencileri, Yaşlılar Haftası çerçevesinde anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Öğretmen Perihan Özbek’in rehberliğinde, öğrenciler yaşlılarla bir araya gelerek unutulmaz bir gün geçirdi.
Yaşlılar Haftası’na özel olarak hazırlanan dekorlar ve kostümlerle süslenen etkinlikte, öğrenciler büyükleriyle keyifli vakit geçirirken, sevgi, saygı ve vefa duyguları ön plana çıktı. Etkinlik, katılımcılara duygusal anlar yaşatırken, kuşaklar arasındaki bağın güçlenmesine katkı sağladı.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinlik hakkında yaptığı değerlendirmede, “Toplumun hafızası olan büyüklerimizi hatırlamak, onlarla vakit geçirmek hem insani hem de kültürel bir görevdir. Bu anlamlı haftada çocuklarımızla büyüklerimizi bir araya getirerek, kuşaklar arasında güçlü bir gönül köprüsü kurulmasına vesile olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinlik, Karabük‘te yaşlılara duyulan saygı ve sevginin somut bir örneği olarak büyük beğeni topladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.