CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI’NA KONUK OLAN MUHTAR DUYGULARINI ANLATTI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI’NA KONUK OLAN MUHTAR DUYGULARINI ANLATTI

FOTO: CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DAVETLİSİ OLARAK DÜZCE’DEN ANKARA’YA GİDEN 20 MUHTARDAN BİRİSİ OLAN CEDİDİYE MAHALLESİ MUHTARI CEMALETTİN YESİRCİ, “90 YILLIK CUMHURİYET TARİHİMİZDE İLK DEFA BİR CUMHUR MAKAMINA MUHTARIN GİTMESİ ÇOK GÜZEL” DEDİ.

Bu haber 28 Ocak 2015 - 23:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Düzce’den Ankara’ya giden 20 muhtardan birisi olan Cedidiye Mahallesi Muhtarı Cemalettin Yesirci, “90 yıllık Cumhuriyet tarihimizde ilk defa bir cumhur makamına muhtarın gitmesi çok güzel” dedi.

Düzce’den giden ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda ağırlanan 20 muhtardan birisi olan Cedidiye Mahallesi Muhtarı Cemalettin Yesirci duygularını anlattı. “Bir muhtar olarak görmemiz gereken, gitmemiz gereken en güzel yerdi” diyen Yesirci “Tarifsiz bir duygu. Sağ olsun Cumhurbaşkanımız gerektiği şekilde ilgi, alakaları gösterdiler. Gittiğimiz zaman Ankara’ya takribi 11 tane vilayetten bulundukları bölgeye göre 20’şer tane muhtar arkadaşımız toplam 480 tane muhtarımız Cumhurbaşkanımızla beraber söyleşide bulunduk, beraber yemek yedik, ülkemizle ilgili bazı bilgiler verdi. ‘Ak Saray’ dediler, ‘kaçak saray’ dediler bulunulan yerin abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Niye ki bir ülkenin temsil edildiği makamın lüks olması, güzel olması insanları onure edilmesi gereken şeyin niye bu kadar abartıldığına anlam veremiyorum. Bir de şunu söyleyeyim; Cumhurbaşkanımız konuşma esnasında bize şunları söyledi. Bulunduğunuz bölgedeki insanlara Düzce halkına, Düzcelilere bol bol selamlarını ve hürmetlerini iletti” dedi.

Yesirci son olarak “Cumhurbaşkanımız söyledi bende katılıyorum 90 yıllık Cumhuriyet tarihimizde ilk defa bir cumhur makamına muhtarın gitmesi. Yeni ben şahsım adına tüylerim ürperdi. Bir muhtar adına halkı temsil eden bir kişi olarak temsil ettiğim yeri görmek nasip oldu” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.