Devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü, oğlu son anda kurtuldu « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü, oğlu son anda kurtuldu

Bu haber 06 Temmuz 2020 - 15:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra devrilen traktörün altında kalan sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu ise son anda atlayarak kazadan kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre olay Merkez ilçeye bağlı Ödemiş Köyü’nde meydana geldi. İsmet Yılmaz (63) yönetimindeki 18 AF 338 plakalı traktör ile tarladan evine dönerken, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü Yılmaz, traktörün altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Yılmaz’ın, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde hayatını kaybettiğini belirlendi.
Öte yandan Yılmaz’ın oğlu Hamdi Yılmaz’ın da traktörde bulunduğu ve kaza sırasında atladığı öğrenildi.
Yaşlı adamın cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.