Doktor Adaylarından Örnek Davranış « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Doktor Adaylarından Örnek Davranış

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi 4. dönem öğrencileri aralarında para toplayarak aldıkları 8 tablet bilgisayarı lösemili çocuklara hediye ettiler.

Staj yaptıkları Çocuk Hastanesi Hematoloji Onkoloji Servisi’nde yatarak tedavi gören lösemili çocukların serviste iyi vakit geçirmeleri için kolları sıvayan doktor adayı öğrenciler Edanur Pekcan, Aysel İren Akkaya, Melike Yeğin, Mustafa Dönmez, Gamze Kara, Gönül Berken ve grup arkadaşları aralarında para toplayarak 8 tablet bilgisayar ile giyecek ve kitap aldılar. Öğrenciler, tablet bilgisayarlar, giyecek ve kitapları çocuklara hediye ettiler.

OMÜ Çocuk Hastanesi Hematoloji Onkoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve Prof. Dr. Canan Albayrak servis hemşireleri ve oyun öğretmeni, öğrencilere duyarlı davranışları için teşekkür ettiler.
Bu Fotoğraf kez görüntülenmiştir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

BU AY ÇOK OKUNANLAR