Karabük kamuoyunda İYİ Parti’den Karabük Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen iş adamı Durmuş Yalçın “Adaylık konusunda kapılar kapanmış değil. Benim kapıları kapatmak gibi bir şeyim olamaz. Bu benim elimde değil, Rabbim kaderimize yazmışsa her şey olur” dedi.
İyi Parti’de Belediye Başkan aday adaylığı müracaatları 1 Aralık tarihi itibari ile başladı. 15 Aralık tarihine kadar devam edecek olan aday adaylığı sürecinin başlaması ile gözler İş adamı Durmuş Yalçın’a çevrildi. 1 Aralık itibari ile aday adayı müracaatlarının başlaması nedeniyle gazetemiz Haber Müdürü Sadık Arslan, İş adamı Durmuş Yalçın ile telefonda görüşerek, belediye başkan aday adaylığı konusunda ki düşüncelerini aldı.
İYİ BİR ADAY ÇIKARSA İYİ OLUR
‘31 Mart’ta yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi İYİ Parti’den aday adayı müracaatı yapacak mısınız?’ şeklindeki sorumuza Yalçın “ Benim bundan sonraki hayatım Ülkücü Türk Milliyetçisi bir iş adamı gibi hayatımı devam ettirmek. Evet, sizinde belirttiğiniz gibi 1 Aralık’ta aday adaylığı müracaatları başladı. İnşallah iyi bir aday çıkarsa iyi olur. Benim aday adaylığı gibi şu anda bir düşüncem yok” dedi
KADERİMİZE YAZILMIŞSA OLUR
‘İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sizi Karabük Belediye Başkanı adayı olarak görmek isterim şeklinde bir teklif gelmesi halinde kapılarınız belediye başkan adaylığına kapalı mı?’ şeklideki soruya da cevap veren Durmuş Yalçın “ Şu anda bir şey söylemek olmaz. Kapıları Allah kapatır, Allah açar, . Benim kapıları kapatmak gibi bir şeyim olamaz. Bu benim elinde değil, Rabbim kaderimize yazmışsa her şey olur “ dedi.