Eflani’de yöresel yemek festivali düzenlendi « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Eflani’de yöresel yemek festivali düzenlendi

Bu haber 16 Temmuz 2019 - 1:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’ün Eflani ilçesinde Aday Köyü Derneği tarafından Kültür Sanat ve Yöresel Yemekler Festivali düzenlendi.
Aday Köyü sakinleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmasını sağlamak amacıyla bu yıl ilki düzenlenen Kültür Sanat ve Yöresel Yemekler Festivali’ne Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve protokol üyeleri ve köylüler katıldı.
Aday Köyünde yapılan festivalde köy halkıyla bir araya gelerek sohbet eden ve Köy Muhtarı Hüseyin Köse’den köydeki hane ve yaşayan sayısı, tarım ve ormancılık faaliyetleri, köyde yaşadıkları sorunları ve talepleri dinleleyen Vali Gürel, vatandaşlarımızın köylerinde ve mahallelerinde yaşadıkları sorunları, istek, şikâyet ve önerilerini dinledi.
Misafirperverliklerinden dolayı Eflani Aday Köyü Muhtarı Hüseyin Köse ve köy sakinlerine teşekkür eden Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri günün anısına köy sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra köyden ayrıldılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.