ERDOĞAN MI? KURU MU? « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ERDOĞAN MI? KURU MU?

Bu haber 17 Ekim 2014 - 18:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

baro

Karabük Barosu 11. Olağan Genel Kurulu yarın yapılacak. Karabük Barosu Sosyal tesislerinde yapılacak olan Genel Kurulda iki aday yarışacak.

İki dönemdir Baro Başkanı olarak görev yapan mevcut Başkan Av, Rıdvan Erdoğan ile halen mevcut yönetimde bulunan Av. Şenol Kuru yarın yarışacaklar. Seçimlerde 140 avukat sandık başına gidecek.

Saat 10.00’da başlayacak olan genel kurul öğleden önceki bölümünde faaliyet raporları, denetim kurulu raporları okunacak, Yapılan konuşmaların ardından öğleden sonrada seçimlere geçilecek.

Genel kurulda Baro Başkanlığı, Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyeliği ve T.B.B. Üst Kurul Delegeliği için seçim yapılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.