ERKMEN; DURMUŞ YALÇIN İLE GÖRÜŞÜLDÜ, AY SONUNDA AÇIKLAYACAĞIZ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ERKMEN; DURMUŞ YALÇIN İLE GÖRÜŞÜLDÜ, AY SONUNDA AÇIKLAYACAĞIZ

Bu haber 20 Aralık 2018 - 10:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İYİ Parti’de belediye başkan aday adaylığı başvurularının sona ermesinden ardından gözler Karabük’te kimin belediye başkan adayı olarak göstereceğine çevrildi.

İş adamı Durmuş Yalçın’ın bazı basın yayın organlarına İYİ Parti’den aday olup olmayacağı konusunda çelişkili ifadeler kullanması kamuoyunda farklı yorumlara sebep oluyor. Bazı partililer, “Bir insan ya adaydır ya değildir, bir yere adayım diye demeç verirken başka bir yerde hala düşünüyorum deyip öbür tarafta da aday olmadığını söylüyor. Durmuş Yalçın ne yapmaya çalışıyor. İnsanlarla dalga mı geçiyor.”ifadelerini kullanıyorlar.

ADAYIMIZI AY SONUNDA AÇIKLARIZ

Karabük’te İYİ Parti’den kimin belediye başkan adayı gösterileceği konusunda telefon ile kendisinden görüşlerini aldığımız İYİ Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Erkmen “ Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi ile hangi illerde ittifak yapılacağı konusunda görüşmelerimiz çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Karabük’te ise adayımızı hala belirlemedik. Çok büyük bir aksilik olmaz ise, ay sonuna kadar Karabük Belediye Başkan adayımızı kamuoyunu açıklarız” dedi.

EN GÜÇLÜ ADAY İLE SEÇİMLERE GİDECEĞİZ

Karabük kamuoyunda iş adamı Durmuş Yalçın’ın belediye başkan adaylığının sıkça konuşulduğunun ve Yalçın’ın kesin aday olup olmayacağı şeklindeki sorumuza da cevap veren Erkmen “ Durmuş Yalçın konusunda netleşen bir şey yok. Genel başkanımız ve genel merkez yöneticilerimizin Durmuş Yalçın ile geçtiğimiz günlerde bir görüşmesi oldu. Fakat net adaylık konusunda kesinleşen bir şey yok. Biz Karabük’te belediye başkanlığını kazanmak için en güçlü aday ile seçimlere gideceğiz.” dedi

İTTİFAK YOK

Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti’nin Karabük’te ittifak yapacağı şeklindeki söylentiler konusunda da son noktayı koyan Erkmen “ Kesinlikle Karabük’te ittifak yok. Biz kendi adayımızla Karabük’de seçimlere gideceğiz” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.