FACİADAN KIL PAYI! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

FACİADAN KIL PAYI!

Bu haber 13 Kasım 2015 - 23:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te yol kenarında tamir edilirken kendiliğinden hareket eden özel halk otobüsü, park halindeki otomobile ve minibüse çarptıktan sonra bir evin duvarına çarparak durdu.
Kaza, Yaylacık Mahallesi Hacı Alay Caddesi’nde meydana geldi. Motor bölümündeki arıza nedeniyle sürücüsünün yol kenarına park ettiği özel halk otobüsü, tamir çalışması yapılırken bilinmeyen bir nedenle kendiliğinden hareket etti. 78 AD 700 plakalı özel halk otobüsü, önce yol kenarında park halindeki 2 araca çarptıktan sonra Hüsamettin Yalçın’a ait 2 katlı evin duvarına çarparak durdu. Kazada ölen ve yaralanan olmadı.
Evi ve aracı zarar gören Hüsamettin Yalçın, gürültüyü duyarak dışarıya çıktığını belirterek, “Otobüsü görünce şok oldum. Evimin ve aracımın hali perişan olmuş. Yapacak bir şey yok. Allah başka keder vermesin. Otobüsün içerisinde şoför yoktu. Şoförler koşarak geliyordu” dedi.
Aynı otobüs, geçen ocak ayında aynı caddede bir otomobille çarpıştıktan sonra yol kenarındaki demir korkuluklarda asılı kalmış, yolcular arka kapıdan çıkmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.