GİRESUN’DA AB HİBE EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ocak, 2015 15:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 4
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankGiresun’un Eynesil Kaymakamlığı tarafından koordine edilen Proje Hazırlama Eğitimi gerçekleştirildi.

Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt’un teşvikleriyle İlçede yatırım yapmak isteyen kişilere rehberlik edecek, ilçenin gelişmesine katkı sağlamak için, resmi kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına hibe fonlardan yararlanabilmeleri için proje hazırlamalarında destek olacak proje ekibi kuruldu.

Eğitime, proje ekibinden İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Mal müdürü, İlçe SYDV Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yönetici ve öğretmenler katıldı.

AB hibe programlarına proje hazırlamak amacıyla 4 günlük eğitim Giresun Valiliği Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi eğitim görevlisi Ali Yılmaz tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Göl okullarımızda proje hazırlama konusunda idareci ve öğretmenlerimizin eğitim eksikleri olduğunu belirterek, bu eğitimle birlikte Eynesil´in sosyo-ekonomik ve eğitimle ilgili sorunların daha reel olarak tespit edilebileceğini, sorunların çözümü için yeni fikirler, yeni çözüm yolları üretilebileceğini belirtti.[gallery ids="5905,5906,5907"]

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARABÜK’TE FUHUŞ OPERASYONU

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Kasım, 2025 17:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 110
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
Karabük'te fuhşa teşvik, aracılık, yer temini ve zorlama suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile Teknik Takip ve İzleme Büro Amirliği ekiplerince yürütülen projeli dosya kapsamında, 24 Temmuz-4 Kasım 2025 tarihleri arasında teknik takip çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonucunda kent merkezinde faaliyet gösterdiği belirlenen 2 hedef şüpheliye yönelik 5 Kasım'da operasyon düzenlendi. Yakalanan şüphelilerin 4 kadına fuhuş yaptırmak amacıyla aracılık ettikleri ve yer temin ettikleri tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesi kapsamında 6 kişiye toplam 55 bin 482 lira idari para cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.