’GİYSİ ODASI’NA EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

’GİYSİ ODASI’NA EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET

SALİH DURMUŞ’A PLAKETİN VE BELGESİNİ TIP FAKÜLTESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. MUSTAFA BEKİR SELÇUK VERDİ

Bu haber 29 Ocak 2015 - 20:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi’ne bağlı bulunan “Giysi Odası”na katkısı olan iş adamları için mini plaket töreni düzenlendi.

OMÜ Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi’ne bağlı bulunan “Giysi Odası”na giyim yardımında bulunan iş adamları Salih Durmuş ve Ali Oktay Karanis’e plaket ve teşekkür belgesi OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk tarafından verildi.

Başhekimlik’te gerçekleşen mini törende kısa bir konuşma yapan OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk katkılarından dolayı iş adamlarına minnettar olduklarını söylediler. Düzenlenen mini törene ayrıca Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Şaban Esen, Prof. Dr. Yücel Yavuz ve Prof. Dr. Recep Sancak, Hastane Müdürü Nur Turna, Müdür Yardımcıları ve hastane personelleri katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.