HALI SAHALAR NE ZAMAN AÇILACAK? « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

HALI SAHALAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Bu haber 03 Temmuz 2020 - 11:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Her yer açıldı ama Halı Sahalar açılmadı..

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonları tehdit eden korona virüs salgın hastalığından ötürü 15 Mart tarihinden bu yana kapalı olan Halı Saha işletmecileri zor günler yaşıyor.

Normalleşme süreciyle birlikte tüm futbol müsabakaların oynandığı, insanların iç içe yaşadığı AVM’ler, Restoran ve Kafeler, Hamalar ve masaj salonlarının çalışmalarına izin verilmesi, hatta hem semt sahalarında hem de parklarda bulunan spor alanlarının da açık olduğu şu dönemde Halı Sahalar hala açılmadı.

Halı Saha işletmecileri çor zor durumda, kiralarını ödeyemeyen, vergi, sigorta ve çalışanlarının maaşlarını ödemekte zorlanan halı saha işletmelerinin hijyen kuralları çerçevesinde açılması bekleniyor.

1 Haziran itibariyle açılmasına karar verilen halı sahalar 4 Haziran günü tekrar kapatılmıştı.

Yaklaşık 4 aya yakın bir süredir kapalı olan Halı Saha işletmecileri artık iş yerlerini açmak istiyor.

Toplu taşıma araçlarında, AVM’lerde, Restoranlarda, Kafelerde, Hamalarda, Masaj Salonlarında hiçbir sosyal mesafenin kalmadığı birçok alan olduğunu söyleyen Halı Saha işletme sahipleri “Bilim Kurulumuz ve Valiliğimiz bizlere yardımcı olurlarsa çok mutlu olacağız” ifadelerini kullandılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.