“Hiç Bir Siyasi Parti İle Bağımız Yok” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

“Hiç Bir Siyasi Parti İle Bağımız Yok”

Bu haber 23 Eylül 2014 - 19:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

kesder-ali-kara

Kısa adı KESDER olan Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği  Başkanı Ali Kara, Derneklerinin güçlü bir Sivil Toplum Örgütü olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Derneklerinin hiçbir Siyasi Parti ile bağının olmadığının altını çizen Kara; “Bu derneğimizin arkasında, önünde, yanında veya herhangi bir yerinde kurum, kuruluş, hiç bir kişi yada kişilerin, siyasi parti ya da cemaatin olmadığını önemle belirtmek isterim. Derneğimizi herhangi bir siyasi parti ile ilişkilendirmelerini şiddetle kınıyoruz” dedi.

30-31 Ağustos 2014 tarihlerinde Karabük Kent Meydanında gerçekleştirdikleri Eskipazarlılar Günü Etkinliklerine  gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Kara; “Dernek olarak yaklaşık altı aydır  hazırlıklarını sürdürdüğümüz bu etkinliklerde  özveri ve fedakarlıkla çalışan 86  arkadaşımız ve özellikle festival komitesine; ayrıca dernekte yasal olarak görevi olmamakla birlikte bizlerin her zaman yanında olan dostlarımıza  huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde  birçok güzel etkinliklerin altına imza atmaya hazır olduğumuzu Karabük halkına müjdelemek  istiyorum.

Karabük’te 2005 yılında hayata geçen KESDER, 2013 yılı Mayıs ayı itibariyle yönetimi daha da güçlendirerek farklı bir dernekçilik anlayışı ile güçlü bir sivil toplum örgütü olmaya doğru yol almaktadır. Ayrıştırma noktasında değil birleştiricilik noktasında bir dernekçilik anlayışımızın bulunduğunu ve profesyonel bir dernek çalışması ile diğer derneklere model olmak istediğimizi belirtmek istiyoruz. Karabük’te faaliyet gösteren derneklerle birlikte de etkinliklerin yapılabileceğini ve KESDER olarak da buna her zaman hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Eskipazarlılar olarak Karabük’ümüze nasıl bir faydamızın olabileceği sorusu  her zaman toplantı gündeminin bir parçasını oluşturmaktadır.

Dernek Yönetimi olarak, her ayın son Pazartesi akşamı gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantılarımızı sadece yönetim kurulu olarak yapmaktan öte denetim kurulu, disiplin kurulu ve komisyon üyesi arkadaşlarımızla birlikte istişare ve değerlendirme toplantısı şeklinde  yapmaktayız. Bu toplantılarımızda dernek çalışmalarımızın planlamasının yanında Karabük’ün bütün sıcak gündemlerini ve görüşmelerini derneğimiz penceresinden değerlendirmesini ve yakın takibini yapmaktayız. Bu değerlendirmelerimiz ve düşüncelerimizi kamu oyu ile zaman zaman paylaşabileceğimizi belirtmek istiyorum.

Bu derneğimizin arkasında, önünde, yanında veya  herhangi bir yerinde kurum, kuruluş, hiç bir kişi yada kişilerin, siyasi parti ya da cemaatin olmadığını önemle belirtmek isterim. Derneğimizi herhangi bir siyasi parti ile ilişkilendirmelerini şiddetle kınıyoruz. Bu derneğimizin arkasında Eskipazar ve dolayısıyla Eskipazarlılar önünde Karabük ve Karabüklüler vardır. Hedefimizde ise insanlığa faydalı olmak Allah’ın Rızasını Kazanmak vardır.

Etkinliğimize katılan veya katılmak isteyip de yoğun işleri nedeniyle katılamayan  Tüm Karabüklü hemşehrilerimize, dostlarımıza saygı ve selamlarımızı sunarım” dedi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.