Hurda kazanı ile duvar arasında sıkışan işçi hayatını kaybetti « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Hurda kazanı ile duvar arasında sıkışan işçi hayatını kaybetti

Bu haber 08 Ağustos 2018 - 1:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te demir çelik fabrikasında meydana gelen iş kazasında hurda kazanı ile duvar arasında sıkışan bir işçi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan bir demir çelik fabrikasında çalışan Mustafa Ünal (50) isimli bir işçi, hurda bölümünde çalıştığı esnada basınca maruz kalması sonucu hurda kazanı ile duvar arasında sıkıştı. Çalışan diğer işçiler hemen polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı Ünal’ı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ünal, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Hafta sonu çocuğunun düğünü olacaktı 
İki yıldır demir çelik fabrikasında çalışan ve 3 çocuk sahibi olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Mustafa Ünal’ın çocuklarından birinin bu hafta sonu düğünü olacağı ve bunun için hazırlık yaptığı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.