Hurdaları Yakarken Evi Yaktılar « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Hurdaları Yakarken Evi Yaktılar

KARABÜK’ÜN SAFRANBOLU İLÇESİNDE BİR AİLENİN EVLERİNİN ÖNÜNDE YAKTIKLARI HURDALARDAN SIÇRAYAN KIVILCIMLAR EVİN ÇATISINI VE ARAÇLARINI YAKTI.

Bu haber 05 Mayıs 2015 - 20:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir ailenin evlerinin önünde yaktıkları hurdalardan sıçrayan kıvılcımlar evin çatısını ve araçlarını yaktı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Safranbolu’ya bağlı Esenler Mahallesi Esen sokakta Aliye Çavdar’a ait evin önünde hurdacılıkla uğraşan çocuklarının topladıkları hurdaları ayıklayarak yaktıkları sırada çıktı. Hurda malzemeleri yaktıkları sırada çıkan kıvılcımlar rüzgarın etkisiyle önce evin çatısına ardından ise, evin önündeki hurdalara sıçradı. Rüzgarında etkisiyle hızla büyüyen yangın sonrası evin önündeki araca ve çatıya sıçradı. Çevredeki vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Çıkan yangında Ümit Ömer Çavdar kolunda hafif yanıklarla yaralanırken, anne Aliye Çavdar ise sinir krizi geçirdi. Anne ve oğlu olay yerine gelen 112 ambulansı ile Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.