İL GENEL MECLİSİ 2016YILI İLK TOPLANTISINI YAPTI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

İL GENEL MECLİSİ 2016YILI İLK TOPLANTISINI YAPTI

Bu haber 04 Ocak 2016 - 23:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İl Genel Meclisi 2016 yılının ilk toplantısını İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım Başkanlığında yaptı. Toplantı öncesi kısa bir konuşma yaparak karla mücadele konusunda bilgi veren İl Genel Meclisi başkanı Hasan Yıldırım, “ karla mücadele konusunda başarılıyız. Tüm ekiplerimiz çalışıyor. Eğer bu akşam yeni bir yağış olmazsa tüm köy yolları açılır. 22 İş makinesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz gerçekten çok iyi çalışıyorlar, hepsine teşekkür ediyorum” dedi

Daha sonra yoklama yapılarak toplantıya geçildi. İlk olarak gündemin 4. maddesi gereği Denetim komisyonu seçimleri yapıldı. Komisyon üyeliklerine Ahmet koç, Muharrem Öter, Ahmet Cengiz, Hasan Yıldırım ve Ekrem Akarsu önerilirken, yapılan gizli oylama sonucu önerilen beş isim Denetim komisyonuna seçildiler.

Daha sonra sırasıyla gündemin diğer maddelerinin görüşülmesine geçildi. Bu ay ki gündemi ağırlıklı olarak köylerin içme suyu konuları oluşturuyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.