İL ÖZEL İDARESİNDEN SKANDAL İHALE İDDİASI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

İL ÖZEL İDARESİNDEN SKANDAL İHALE İDDİASI

ZONGULDAK İL ÖZEL İDARESİ, GEÇEN YIL HAZİRAN AYINDA SEL FELAKETİ SEBEBİYLE ÇÖKEN DEVREK ÇOLAKPEHLİVAN KÖPRÜSÜ YAPIM İHALESİNİ AFET ÖDENEĞİYLE DAVETİYE USULÜYLE KASIM AYINDA YAPTI.

Bu haber 29 Ocak 2015 - 20:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zonguldak İl Özel İdaresi, geçen yıl Haziran ayında sel felaketi sebebiyle çöken Devrek Çolakpehlivan Köprüsü yapım ihalesini afet ödeneğiyle davetiye usulüyle Kasım ayında yaptı. İnşaatın bitim süresi de 350 gün olarak belirlenmesi kafaları karıştırdı.

Afet ödeneğiyle yapılan işin acil olarak ihale edilmesi ve bitirilmesi gerekirken davetiyle usulüyle yüzde 7.56 gibi düşük bir kırımla verilmesi tartışmaları beraberinde getirdi. Diğer tekliflerin birbirine çok yakın olması da tepki çekti.

Zonguldak İl Özel İdaresi’nin aynı dönemde yaptığı ihalelere davet ettiği altı firmanın hepsinin çok düşük kırımlarla birer iş alması, afet ödeneğiyle acil olarak yapılması gereken işlere verilen uzun süreler ve düşük kırımlar verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.