İLAHİYAT PROFESÖRLERİ CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

İLAHİYAT PROFESÖRLERİ CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ

İKİ İLAHİYATÇI; PROF. DR. BAYRAKTAR BAYRAKLI VE PROF. DR. ÖMER AYDIN CANLI YAYIN SIRASINDA SERT BİR TARTIŞMAYA YAŞADI.

Bu haber 30 Ocak 2015 - 15:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İki ilahiyat profesörü; Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı ve Prof. Dr. Ömer Aydın bir televizyon kanalında canlı yayın sırasında sert bir tartışmaya yaşadı.

Rize merkezli yayın yapan Çay Televizyonu’nun İstanbul stüdyolarında gerçekleştirilen dini içerikli bir programda Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı ve Prof. Dr. Ömer Aydın Çay Tv Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Külünkoğlu’nun konuğu oldular. Program sırasında Prof. Dr. Ömer Aydın, Kuran-ı Kerim’in bilimsel bir kitap olmadığını söylemesi üzerine Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı’nın sert tepkisi ile karşılaştı. Bayraklı “Kulların söylediğini bilimsel olarak kabul ediyorsun da yaradanın sözlerini neden bilimsel olarak kabul etmiyorsun. Yanış konuşup iftira ediyorsun” dedi. Aydın bunun üzerine Bayraktar’ı Kuran-ı Kerim’i anlamamak ile suçladı. Aydın ayrıca, “Yaşına başına hürmet ediyorum. Herkesin ne kadar bilgisi olduğunu kaç gram olduğunu biliyorum. Sen Kuran’ı tanımamışsın” şeklinde konuştu. Bayraklı ise bunun üzerine “Sen Kuran’ın K’sini bilmezsin” şeklinde çıkışta bulundu. Ortam bir anda gerilince duruma Külünkoğlu, müdahale ederek ilahiyatçı profesörleri sakinleştirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.