İmamoğlu’ndan Trabzon İçin Acı Tespit « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

İmamoğlu’ndan Trabzon İçin Acı Tespit

CHP’NİN TRABZONLU BELEDİYE BAŞKANLARI HASAN AKGÜN VE EKREM İMAMOĞLU’NUN TRABZON ÇIKARMASINA, İŞ ADAMLARI, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİ, ESNAF VE VATANDAŞLAR BÜYÜK BİR İLGİ GÖSTERDİ.

Bu haber 14 Nisan 2015 - 17:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kendisini ’Trabzon Hastası’ olarak tanımlayan İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 25 yıldır Trabzon’da yapılan birçok şeyin şehri güzelleştirmek yerine adeta çirkinleştirdiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul’daki Trabzonlu belediye başkanlarından İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ’Kardeş Şehirler Buluşması’ kapsamında geldikleri Trabzon’da iş adamları, STK temsilcileri, esnaf ve partililerle öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Yemekte konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise “Ben bir Trabzon hastasıyım. 25 Yıldır Trabzon’la ilgili olarak tarihi belge ve kitap toplayan bir arkadaşınız, kardeşinizim. İstanbul’dan Trabzon’a bakan birisiyim. İş dünyasından arkadaşlarla bir araya geldiğimiz yemekte ’Keşke sizler de görevi devraldığınızda güzel işler yapsaydınız da bugün farklı bir iktidar dönemi yaşanmasaydı’ diye bir eleştiri yaptılar. Benim o an aklıma geldi. Keşke Trabzon’a 25 yıl bir şey yapılmasaydı da Trabzon güzel kalsaydı. Çünkü Trabzon’da yapılan bir çok şey maalesef üstüne koymak olmadı. Çirkinleştirmek oldu” dedi.

“Trabzon’un bir turizm, bir sanayi, bir tarım veya bir lojistik şehri mi olmalı ? önce buna bir karar verilmeli” diyen İmamoğlu, “Trabzon önümüzdeki dönemde bunun stratejisini geliştirmelidir” ifadesini kullandı.

“YAYLALARDAKİ BETONLAŞMAYI GÖRÜNCE İÇİM GİDİYOR”

Büyükçekmeçe Belediye Başkanı Hasan Akgün de, yaylalaşrdaki betonlaşmaya dikkat çekerek “Yaylalardaki betonlaşmayı görünce içim gidiyor. STK bunlara tepki koymalıdır. Trabzon için önemli bir gelir kaynağı olacak yaylalara sahip çıkılması gerekir” diye konuştu.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun da “Trabzon’un ilçelerini ve köylerini adım adım gezerek ev ev dolaşarak bugünkü iktidarın ülkeye ne hale soktuğunu ve nereye doğru götürdüğünü anlatacağız. 7 Haziran’da Ak Parti İktidarı sandıkta bırakıp, ülkenin büyük bir ihtiyacı duyduğu CHP iktidarına insanımızı kavuşturacağız. Bu yolda STK’larının düşüncelerine büyük bir önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.