İNEBOLU FESTİVALİ TEMMUZ’DA YAPILACAK

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ocak, 2015 19:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 5
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankİnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali günleri belirlendi.

Her yıl İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek olan İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali günleri belirlendi. İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, festival tarihini 24 - 25 - 26 Temmuz 2015 olarak belirlediklerini söyledi. Festival hazırlığını değerlendiren Başkan Uzuner "İş başına geldiği günden bu yana unutulmuş ve unutturulmuş deniz şenliklerini her yıl düzenleyerek, Türkiye’nin starlarını, uluslararası halk dansları topluluklarını ve farkındalık yaratacak etkinlikleri, doğa tarih kültür hazinesi turizmin gelecekteki başkenti ilçemize kazandırmaktan çok mutluyuz" dedi. Belediye başkanı Engin Uzuner sözlerini şöyle sürdürdü: "Her yıl bir öncekinden daha farklı etkinliklerle bölgemizin öncüsü durumuna geldik. Altıncısını yapacağımız İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali’nde de yine süper star olmuş sanatçıları uluslar arası halk dansları topluluklarını ve daha önce ilçemizde görülmemiş sürpriz etkinliklerle ilçe dışından gelen misafirlerimizi ve hemşerilerimizi ağırlayacağız. 6. İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 24-25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde icra edilecek. İlçe dışındaki hemşerilerimiz, gurbetçilerimiz bu tarihi baz alıp ilçemizde toplanabilirler, misafirlerini ağırlayabilirler" dedi.

İnebolu Belediyesi 6. İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alacak sanatçılar için ihale düzenleyecek.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KAMELYADA ÇIKAN YANGIN EVİ YAKIYORDU

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
09 Temmuz, 2025 00:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 35
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kamelyada çıkan ve iki katlı eve sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay, Aşağıtokatlı Mahallesi Huzur Sokak'ta meydana geldi. Sedat Coşkun'a ait evin önünde bulunan kamelyada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler eve sıçradı. İhbar üzerine olay yerine Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 4 kişinin tedavisi ambulansta tamamlandı. Maddi hasar oluşan evdeki yangın bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.