İŞTE AK PARTİ MERKEZ İLÇE YENİ YÖNETİMİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

İŞTE AK PARTİ MERKEZ İLÇE YENİ YÖNETİMİ

Bu haber 20 Kasım 2017 - 17:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ak Parti Merkez İlçe Kongresi hafta sonu yapıldı. Kongreye Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü, Ak Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. DR. Burhanettin Uysal, Partiler ve davetliler katıldı.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde yapılan kongre hayli coşkulu geçerken, tek liste ile gidilen kongre sonrasında Osman Uzunoğlu Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Osman Uzunoğlu Başkanlığındaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Orhan Ünal,Bayram Aktaş, Bahri yılmaz, Serkan Dorukbaşı, Abdulmuttalip Kayıkçı, Nurullah Özen, Cevat Özcan, Niyazi Döngel, Nurullah Selçuk, Ahunur Ergüzen, Ayşegül Gümüş, Kazım Çamlı, Hilmi Yılmaz, Ahmet Okan kırma, Hüseyin Özmen, Hüseyin Karayakalı, Sadık Köşe, Ramazan Gül, Koray Bozkurt, Mehmet Akif Ulusoy, Satılmış Gül, Öznur Biçim, Serkan Can, Sinem Yıldırım

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.