İŞTE KARABÜK’ÜN YENİ VALİSİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

İŞTE KARABÜK’ÜN YENİ VALİSİ

Bu haber 01 Haziran 2016 - 10:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

65. Hükümetin Kurulması ve Binali Yıldırım’ın Başbakan olarak göreve başlamasının ardından yeni Valiler Kararnamesi hazırlanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kararnameyi onayladı.

KARABÜK’E YENİ VALİ

Yayınlanan kararnameye göre içlerinde Karabük Valisi Orhan Alimoğlu’nun da bulunduğu 22 Vali merkeze alınırken,  24 ile yeni Vali atandı.

Buna göre, Karabük’ün yeni valisi İçişleri Bakanlığı İdari Ve Mali İşler Dairesi Başkanı Mehmet Aktaş oldu.

yeni-vali-mehmetMEHMET AKTAŞ KİM..?

1968 yılında Elazığ İlinde doğdu. 1986 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1990 yılında mezun oldu. 1994 yılında girdiği sınavı kazanarak Malatya’da Kaymakam Adayı olarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Adaylık sürecinde 8 ay süreyle İngiltere’de dil ve İngiliz Yönetim sistemi ile ilgili eğitim aldı.

Aksaray – Gülağaç, Malatya – Kuluncak, Muş – Hasköy, Düzce – Cumayeri, Rize – Çayeli ilçelerinde Kaymakamlık yaptı.

2010 – 2014 yılları arasında İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Şubat 2014 kararnamesi ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olarak atandı.  Evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.