24 Temmuz Basın Bayramında Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği (KGİD) yönetimi tarafından, dernek üyelerine iftar yemeği düzenlendi.
Karabük Üniversitesi Turizm Otelcilik ve Meslek Yüksekokulu Uygulama Konuk Evi’nde düzenlenen yemeğe, başta dernek üyeleri olmak üzere ilimizde görev yapan çok sayıda basın mensubu katıldı.
İlilimizde görev gazeticilerin büyük çoğunluğunun katılım sağladığı iftar yemeği belki de camianın son yıllarda görmek istediği en güzel görüntülerden biriydi.
İftarda dernek Başkanı Osman Çetinkaya, derneğin ilk yönetimi olarak alınan kararlar ile ilgili üyelere açıklamalarda bulundu.
Çetinkaya basın mensuplarına müjdeli haberler de verdi. Bunların en başında ise TOKİ ile yapılacak bir anlaşmayla basın mensuplarına uygun koşullarda konut kazandırma çalışmalarından bahsetti. Bu konuda da gerekli görüşmeler ile dernek yönetimine katkıda bulunan BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’ya teşekkür etti.
Osman Çetinkaya ayrıca dernek üyeleri için yapılan üye tanıtım basın kartlarını dağıtarak, diğer çalışmalarla ilgili de açıklamalar yaptı. Sohbet havasında geçen iftar yemeğinde dernek üyelerinin de görüş ve önerileri alındı.
İftarın ardından Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy da basın mensuplarına katıldı ve tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.