KARABÜK TSO İLÇELERDE İFTAR VERDİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARABÜK TSO İLÇELERDE İFTAR VERDİ

Bu haber 11 Temmuz 2015 - 13:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl tüm ilçelerde iftar programı düzenledi. Eflani, Ovacık ve Yenice İlçelerinde verilen yemeğe Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, İlçe Kaymakamları, Beldeye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, vatandaşlar ve TSO yönetim kurulu üyeleri iştirak ettiler.
İftarlarda konuşan TSO Başkanı Tuncay ÖZCAN yaptığı konuşmada” İçinde bulunduğumuz rahmet, mağfiret Ramazan ayının soframızı gönlümüzü paylaşmak adına bu akşam bu şirin ilçemizde üyelerimizle, misafirlerimizle birlikteyiz. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Karabük’te verdiğimiz iftarlarda üyelerimizin tamamına ulaşamıyorduk. Dolayısıyla arkadaşlarımızla aldığımız karar neticesinde üyelerimizin ayağına gelip ilçelerimizi görüp hep birlikte iftar yapalım arzu ettik. Bundan sonrada bu tür organizasyonları sık sık yapacağız. Şimdiden gelecek Ramazan Bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Ak Parti Milletvekili Osman KAHVECİ ise yaptığı konuşmada “Mübarek Ramazan ayının son haftasına girdik Bereket ve mağfiret ayını huzur içinde kutluyoruz. Ama Maalesef etrafımızda kan ve göz yaşı özellikle İslam ülkelerinde kan ve gözyaşı olduğu Ramazan ayı içindeyiz. İnşallah bir dahaki Ramazanlarda kan ve gözyaşının sona ermesini istiyoruz.Ramazan Bayramınızı şimdiden kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.