Karabük’te Asfalt Sezonu Başladı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Karabük’te Asfalt Sezonu Başladı

Bu haber 30 Nisan 2015 - 14:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Belediyesi, Karabük tarihinde görülmemiş asfalt sezonunu başlattı. Önümüzdeki hafta 04 Mayıs Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilecek olan Halim Deresi alt yapı ve asfalt çalışmaları ile Karabük Belediyesi asfalt sezonunu açtı.

Kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan yolların iyileştirme ve bakımı yapılarak asfaltlamaya hazır hale getirildi. Karabük genelinde çalışmaların belirli bir program dâhilinde yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanı Rafet Vergili şöyle dedi: “Bir ilin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir ilde sağlıklı bir kentleşmeden söz etmek mümkün değildir. Bu gelişme ve büyümeyi dikkate alarak Karabük Belediyesi olarak altyapı hizmetlerine öncelik veriyoruz. Yaz ayları boyunca belli bir program dahilinde asfalt çalışmaları yapacağız. Programa aldığımız yerlerin asfalt işleri için alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Halim deresi yolunu bu hafta sonuna bitirip 4 Mayıs Pazartesi günü açılışını yapacağız. Açılışa tüm halkımızı bekliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.