KARABÜK’TE KAR TATİLİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARABÜK’TE KAR TATİLİ

Bu haber 15 Ocak 2019 - 20:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kentin bir çok noktasında yaşanan ve hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı nedeniyle kent genelinde eğitime 1 gün süre ile ara verildi.

Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamada “İlimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karabük Merkez ve ilçelerimizdeki örgün ve yaygın eğitim kurumları ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı faaliyet gösteren Özel Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile Çocuk Kulüpleri, 16.01.2019 Çarşamba günü (1 Gün) tatil edilmiştir.

2002/58 Sayılı Genelgenin 3. maddesi gereğince Olumsuz hava koşulları nedeniyle valiliklerce okulların tatil edilmesi halinde aynı bölgedeki kamu görevlisi engelliler ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince izinli sayılacaktır. Bu izin kamuda çalışan hamile personeli de kapsamaktadır.” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.