KARABÜK’TEKİ KAZANIN ARDINDAN « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARABÜK’TEKİ KAZANIN ARDINDAN

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNDE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN SÜRÜCÜ, OTOMOBİLİ İLE IRMAĞA UÇMASI SONRASI ÖĞRETMEN ÇİFT HAYATINI KAYBEDERKEN, 4 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI MUHAMMET EMİN’İ İSE ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Bu haber 29 Ocak 2015 - 15:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’ün Yenice ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobili ile ırmağa uçması sonrası öğretmen çift hayatını kaybederken, 4 yaşındaki çocukları Muhammet Emin’i ise arama çalışmaları sürüyor.

Çaycuma Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda Fen ve Teknoloji öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenilen Ökkeş Şimşek’in kullandığı 67 VP 356 plakalı otomobil, Yenice ilçesine bağlı Örenköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi takla atarak Filyos ırmağına uçtu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen AFAD’a bağlı dalgıçlar ırmağa girerek inceleme yaptı. Otomobil kepçe yardımıyla ırmaktan çıkartılırken, sürücü Ökkeş Şimşek (31) ve öğretmen eşi Serpil Şimşek’in (30) hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Bu sırada araç içinde puset ve çocuğa ait mont ve eldivenlerin bulunması üzerine ekipler Filyos Irmağında kaza yerinden HES santraline kadar olan alanı taramaya başladı. Zonguldak Deniz Polisi ekiplerinin de destek verdiği aramada küçük Muhammet Emin’in izine rastlanamadı.

HASTANEYE GELİYORLARDI

Öğretmen çiftin rahatsız olan çocukları için Karabük’e hastaneye gelmek üzere sabah saatlerinde yola çıktıkları öğrenildi. Öte yandan Karabük İl Jandarma Komutanı Albay Samit Tokmak da kaza yerine gelerek çalışmaları bir süre takip etti. Aramalar akşam saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.