Kardemir Karabükspor’dan Vali Aktaş’a ziyaret « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Kardemir Karabükspor’dan Vali Aktaş’a ziyaret

Bu haber 09 Mayıs 2017 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Feridun Tankut beraberinde Kardemir Karabükspor ile kardeş takım olan Slovakya Süper Lig takımlarından Zelezıarne Podbrezova Kulübü Başkanı Vladimir Sotak ile birlikte Vali Mehmet Aktaş’ı ziyaret etti.
Kulübe fayda sağlayacak anlaşmalar yaparak, projeler geliştirdiklerini ve ZP Sport Podbrezova Kulübü ile sportif iş birliği anlaşması imzaladıklarını ifade eden Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Feridun Tankut çalışmalar ve projeler hakkında Vali Mehmet Aktaş’a bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mehmet Aktaş, pazartesi günü oynanan Kardemir Karabükspor-Osmanlıspor müsabakasında elde edilen galibiyet için Başkan Feridun Tankut’u tebrik ederek Kardemir Karabükspor ile Zelezıarne Podbrezova Kulübü arasında imzalanan işbirliği protokolünün hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyarette Zelezıarne Podbrezova Kulübü Başkan Yardımcısı Jr.Vladimir Sotak, Kulüp Menajeri Vratıslav Gresko, Genel Direktör Kenn Yûlius ve Mali İşler Müdürü Marian Kurik de hazır bulundu.
Başkan Tankut ve beraberindeki heyet daha sonra KARDEMİR A.Ş.’yi ziyaret ederek, dökümhaneler, yüksek fırınlar ve demir üretimi yapılan haddehanelerini gezerek ithalat ve ihracat hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Heyet son olarak KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan’ı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç’i makamında ziyaret ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.