KARDEMİR servis kazasında yaralanan işçi yaşam mücadelesini kaybetti « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARDEMİR servis kazasında yaralanan işçi yaşam mücadelesini kaybetti

Bu haber 21 Şubat 2018 - 14:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Demir Çelik Fabrikası (KARDEMİR) AŞ. işçilerini taşıyan servis otobüsünün freni boşalması sonrası kontrolden çıkarak bir eve çarpması sonucu ağır yaralanan işçi 1 ay süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Geçtiğimiz 21 Ocak’ta KARDEMİR’e 24.00 – 08.00 vardiyası için işçi götüren Şükrü Parlakçı idaresindeki 78 S 0293 plakalı servis otobüsü, Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde rampa aşağı inerken freni boşalması sonrası kontrolden çıkarak Mustafa Sarı’ya ait evin garaj kısmına ve garajdaki 78 EA 159 plakalı otomobile çarpmıştı. Meydana gelen kazada servis şoförü Şükrü Parlakçı ile işçilerden Saffet Toğlu, Osman Özdemir ve Yasin Çelikkafa hayatını kaybetmişti.
Kazada ağır yaralanan ve 1 aydır Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören işçi İsmet Küçükzoroğlu verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.